LAP TETEJÉRE
G-Plus
Facebook

A DCS-BAU Kft-t. 2013–ban alapítottuk meg. Dinamikus, fiatalos, lendületes építőipari társaság vagyunk, amely a megalakulása óta minőség-orientált és jövőbemutató teljesítményeivel ért el sikereket ezen a túlzsúfolt piacon. A modernkor technológiája iránt elkötelezettek vagyunk, céltudatossággal és hosszútávra tervezzük a jövőt. Mindenhol képesek vagyunk helyt állni a legkisebbektől, a legnagyobbakig. Fontos számunkra, hogy cégünk mindenkinek ugyanaz a megbízható, precíz, pontos partnere legyen. A DCS-BAU Kft. működésének záloga a megbízhatóság, gyorsaság, minőségi garanciák és a hozzáértés. Igazi européerként példamutatással, jó mintaként kívánunk szolgálni a kivitelezőknek, vállalkozóknak, építtetőknek, beruházóknak egyaránt. A hagyományos kínálati csoportokat, mint tervezés, kivitelezés és üzemeltetés, tágan és összevonva értelmezzük, ezért globális, komplex szolgáltatásainkkal, és minőség-centrikus, hatékony, rugalmas, jól szervezett munkánkkal kívánunk minél nagyobb elismerést szerezni mind a hazai, mind a külföldi piacokon.

 

Társaságuk foglalkozik még létesítmény üzemeltetéssel is, amely magába foglalja a parkfenntartási, takarítási és az épületek karbantartási tevékenységeket is. Az effajta szolgáltatások igénybe vételére egyre nagyobb igény mutatkozik a magyar piacon működő nagyüzemek, multinacionális nagyvállalatok részéről.

 

Társaságuk magasan kvalifikált, lendületes és tapasztalt szakember gárdája mellett nagy számban foglalkoztat speciális szaktudással nem rendelkező dolgozókat is, akik az elvárásoknak megfelelő nagy gyakorlattal végzik munkájukat. Nagy hangsúlyt kívánunk fektetni arra, hogy az általunk foglalkoztatott munkavállalók érezzék és tudják, hogy mindannyijuk munkája azonos értékű, és nélkülözhetetlen ahhoz, hogy minden körülmények között szavatolni tudjuk a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő szolgáltatást.

Pályázat

A DCS-BAU Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

 

A kedvezményezett neve: DCS-BAU Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: A DCS-BAU Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

A szerződött támogatás összege: 7.283.500 Ft

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt tartalmának bemutatása: A támogatásnak köszönhetően beszerzésre került egy Maximal FD50T-M1WI3 villás targonca, továbbá 1 fővel bővült a cég munkavállalói létszáma.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.09.02.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01426


TÉRKÉP
Separator
AJÁNLATKÉRÉS
Separator
NÉV

EMAIL
TELEFON

ÜZENET

INFORMÁCIÓ
Separator
Location
CÍM: 4400 NYÍREGYHÁZA, TÜNDE U. 12.
, Pályázat Pályázat