LAP TETEJÉRE
G-Plus
Facebook

A DCS-BAU Kft-t. 2013–ban alapítottuk meg. Dinamikus, fiatalos, lendületes építőipari társaság vagyunk, amely a megalakulása óta minőség-orientált és jövőbemutató teljesítményeivel ért el sikereket ezen a túlzsúfolt piacon. A modernkor technológiája iránt elkötelezettek vagyunk, céltudatossággal és hosszútávra tervezzük a jövőt. Mindenhol képesek vagyunk helyt állni a legkisebbektől, a legnagyobbakig. Fontos számunkra, hogy cégünk mindenkinek ugyanaz a megbízható, precíz, pontos partnere legyen. A DCS-BAU Kft. működésének záloga a megbízhatóság, gyorsaság, minőségi garanciák és a hozzáértés. Igazi européerként példamutatással, jó mintaként kívánunk szolgálni a kivitelezőknek, vállalkozóknak, építtetőknek, beruházóknak egyaránt. A hagyományos kínálati csoportokat, mint tervezés, kivitelezés és üzemeltetés, tágan és összevonva értelmezzük, ezért globális, komplex szolgáltatásainkkal, és minőség-centrikus, hatékony, rugalmas, jól szervezett munkánkkal kívánunk minél nagyobb elismerést szerezni mind a hazai, mind a külföldi piacokon.

 

Társaságuk foglalkozik még létesítmény üzemeltetéssel is, amely magába foglalja a parkfenntartási, takarítási és az épületek karbantartási tevékenységeket is. Az effajta szolgáltatások igénybe vételére egyre nagyobb igény mutatkozik a magyar piacon működő nagyüzemek, multinacionális nagyvállalatok részéről.

 

Társaságuk magasan kvalifikált, lendületes és tapasztalt szakember gárdája mellett nagy számban foglalkoztat speciális szaktudással nem rendelkező dolgozókat is, akik az elvárásoknak megfelelő nagy gyakorlattal végzik munkájukat. Nagy hangsúlyt kívánunk fektetni arra, hogy az általunk foglalkoztatott munkavállalók érezzék és tudják, hogy mindannyijuk munkája azonos értékű, és nélkülözhetetlen ahhoz, hogy minden körülmények között szavatolni tudjuk a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő szolgáltatást.

Pályázat 2020

Projekt azonosító: 2020-1.1.1-KKV-START_2020-00263

Projekt összköltsége: 32.608.000.-Ft

Támogatás összege: 19.564.800.-Ft

Támogatás intenzitása: 60%

Projekt rövid szakmai leírása:

A projekt célja, hogy a korábban alapvetően építőipari kivitelezéssel foglalkozó vállalkozás bővítse tevékenységi körét, adaptív innováció keretében egy korszerű, túlnyomásos szabadsugaras szóróberendezést (szórókonténert), illetve a hozzátartozó száraz elszívó berendezést, illetve szemcseösszegyűjtő rendszert szerezzen be és telepítsen a vállalkozás székhelyén. A beszerzésre kerülő szemcseszóró konténer fém termékek rozsda és szennyeződés eltávolítására szolgál. A projekt keretében beszerzésre kerülő berendezések segítségével a társaság saját maga fogja tudni elvégezni a kivitelezési munkái során beépítésre kerülő acél épületszerkezetek felületkezelését, melyet jelenleg külső szolgáltatóval végeztet. Tehát a vállalkozás egy olyan, számára új technológiát vezet be, melynek segítségével az eddigieknél komplexebb kivitelezési feladatok megoldására válik képessé, másrészt pedig új szolgáltatások nyújtására is képessé válik megrendelői részére, ezzel teljesül az adaptív innovációs tevékenység bevezetése a projektgazdánál. Azaz az új technológia bevezetésével, a kialakításra kerülő kapacitások, illetve a megszerzett szaktudás segítségével kifejezetten csak felületkezelési szolgáltatásokat is fog tudni nyújtani megrendelőinek. A projekt keretében megvalósítani tervezett, adaptív innovációt jelentő fejlesztés célja a társaság által alkalmazott technológiák fejlesztése, bővítése, új tevékenység folytatása.


TÉRKÉP
Separator
AJÁNLATKÉRÉS
Separator
NÉV

EMAIL
TELEFON

ÜZENET

INFORMÁCIÓ
Separator
Location
CÍM: 4400 NYÍREGYHÁZA, TÜNDE U. 12.
, Pályázat Pályázat